...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ήταν κλινικά νεκρή και ξύπνησε!

Συνήλθε μετά από δεκατέσσερις ώρες μια γυναίκα στο Μπορντό η οποία θεωρούνταν από τους γιατρούς κλινικά νεκρή κάνοντας τους ειδικούς να μιλούν για θαύμα.

Πρόκειται για μια 60χρονη καρκινοπαθή από το 2005 η οποία κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας λιποθύμησε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου οι γιατροί της έκαναν ανάνηψη ωστόσο κρίθηκε κλινικά νεκρή και ενημέρωσαν τους συγγενείς.

Αργότερα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία διαπιστώθηκε πως δεν έχει συμβεί εγκεφαλικός θάνατος και δεκατέσσερις ώρες μετά συνήλθε προκαλώντας σοκ στους γιατρούς!

"Είναι μία μορφή θαύματος. Ο ιατρός των επειγόντων διέπραξε ένα επικοινωνιακό λάθος αλλά όχι ιατρικό, αφού έσωσε μία ζωή", είπε ο διευθυντής της κλινικής.

Από την πλευρά της, η ασθενής δήλωσε αργότερα ότι "το μόνο που θυμάμαι είναι ότι αισθάνθηκα άσχημα μόλις μου έκαναν μία ένεση με ένα φάρμακο για τη ναυτία. Αισθάνομαι πιο κουρασμένη απ' ό,τι συνήθως".

"Οι γιοι μου, μού εξήγησαν ότι οι γιατροί ήθελαν να με αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα διότι είχα τελειώσει, και ότι όταν εκείνοι αρνήθηκαν, με μετέφεραν για μαγνητική. Δεν έχω συνειδητοποιήσει πλήρως τι συνέβη, αλλά νομίζω ότι είναι οι τρεις γιοι μου αυτοί που έχουν σοκαριστεί περισσότερο απ' όλους", σημείωσε η 60χρονη γυναίκα.

 www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου