...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Θανάσης Βέγγος


Αν και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου μέσα στην εβδομάδα, μία μετεγχειριτική επιπλοκή οδήγησε ξανά στην εντατική τον αγαπημένο ηθοποιό, Θανάση Βέγγο. Για ''κρίσιμη κατάσταση'' έκανε λόγο ο διοικητής του νοσοκομείου...

Ο Θανάσης Βέγγος υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε εγχείριση για την αφαίρεση ανευρύσματος. Όλα πήγαν καλά και ο γνωστός κωμικός ανάρρωνε κανονικά, μέχρι που παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο αναπνευστικό.

Τα 83 του χρόνια και η βεβαρυμένη υγεία του ανησυχούν ιδιαίτερα τους γιατρούς, που τον μετέφεραν ξανά στην εντατική.

''Ο κύριος Βέγγος δεν εξήλθε ποτέ από το νοσοκομείο. Μετά την αποθεραπεία από το χειρουργείο που του είχε γίνει παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο αναπνευστικό του το οποίο κρίθηκε σοβαρό. Μπήκε στην μονάδα αυξημένης φροντίδας και διερευνάται αυτή τη στιγμή εργαστηριακά σε τι οφείλεται αυτό, αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο κτλ. Η κατάστασή του είναι κρίσημη μεν αλλά ο ίδιος αυτή την στιγμή είναι καλά από την άποψη πως επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, δεν είναι διασωληνωμένος, κτλ. Αλλά δεν παύει η κατάστασή του να είναι κρίσιμη. Είναι μεγάλος στην ηλικία κι αυτό στην περίπτωσή του είναι επιβαρυντικό. Αν ήταν ένας νέος άνθρωπος δεν θα το συζητάγαμε καθόλου'' δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Απόστολος Λέτσιος στο Tlife που επικοινώνησε μαζί του.

Στο πλευρό του Θανάση Βέγγου βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος και στενοί του συγγενείς.

nooz
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου