...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

32o Ράλλυ Κρήτης: Αυτός ήταν αγώνας! Δηλώσεις των προταγωνιστών

Ο Γρηγόρης Νιώρας

Την πιο εντυπωσιακή εξέλιξη που είχε ελληνικός αγώνας εδώ και χρόνια είχε το 32o Sueperfast Ferries Ράλλυ Κρήτης το οποίο προσμετρούσε στο Κύπελλο Ασφάλτου, στο Παγκρήτιο Έπαθλο Ράλλυ Σπριντ και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Τον αγώνα διοργάνωσε αψογα,
ο Αγωνιστικός Όμιλος Κρήτης σε συνεργασία με το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Ηρακλείου। Εξίσου εντυπωσιακή με την εξέλιξη ήταν και η οργάνωση που δεν άφησε τίποτα στην τύχη και ευνοήθηκε από την καλοκαιρία που υπήρξε απο το Σάββατο το απόγευμα ώστε να μην υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στις ειδικές διαδρομές...
Δηλώσεις των προταγωνιστών:
Γρηγόρης Νιώρας: «Είμαι ευχαριστημένος που τερματίσαμε αρχικά και φυσικά είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τη νίκη. Στο δεύτερο loop είχαμε ένα τετ-α-κε και ουσιαστικά εκεί χάσαμε τον Νικολιδάκη καθώς μέχρι εκείνο τος ημείο κινούμασταν ανταγωνιστικά και κοντά στην κορυφή. Πιέζαμε απο την αρχή και το θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα παρόλο που δεν φαινόταν πιθανό αρχικά».

Γιώργος Περουλάκης: «Προέκυψαν αυτές οι εγκαταλείψεις και φτάσαμε σε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Απο την αρχή περιμέναμε μια θέση στην τριάδα της Α6 αλλά η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την τριάδα της γενικής. Είναι κρίμα για όλους όσοι εγκατέλειψαν. Ο αγώνας ήταν καλός και θα ήταν ακόμη καλύτερος αν έμεναν όλα τα πληρώματα μέσα μέχρι το τέλος. Οι ειδικές γλιστρούσαν, ειδικά στο πρώτο πέρασμα. Στη συνέχεια αλλάξαμε τις πιέσεις και χαμηλώσαμε λίγο τις αναρτήσεις και πήγαμε καλύτερα».

Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης: «Ήταν ένας πολύ καλός οργανωτικά αγώνας με αρκετό κόσμο στις ειδικές. Θα έπρεπε ίσως να δουλευτούν από τους οργανωτές οι ειδικές ώστε να μην δημιουργηθούν τόσα μηχανικά προβλήματα στα αυτοκίνητα. Εμείς ευχαριστηθήκαμε με τη μάχη και με το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους Κρητικούς οδηγούς που ξέρουν τους δρόμους αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οδήγησαν εκπληκτικά και ήταν άπιαστοι».
rally.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου