...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα στον Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού


Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμαστον Άντρο Κυπριανού για την επανεκλογή του ως Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ:

«Αγαπητέ σύντροφε Άντρο,

Σε συγχαίρουμε θερμά για την επανεκλογή σου στη θέση του Γενικού Γραμματέατης Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, ευχόμενοι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην εφαρμογή τωναποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του κόμματος σας το οποίο είχαμε την ευκαιρία ναπαρακολουθήσουμε.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αλληλεγγύη του ΣΥΝ, όπως και όλης της Ευρωπαϊκής Aριστεράς, με το ΑΚΕΛ και την κυπριακή αριστερά – ελληνοκυπριακή καιτουρκοκυπριακή – θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. Για να καρποφορήσουν οι αγώνεςσας και οι προσπάθειες του Προέδρου Χριστόφια για τη λύση του Κυπριακού με τηδημιουργία μιας διζωνικής-δικοινοτικής ομοσπονδίας, με πολιτική ισότητα και με μίακυριαρχία, μία ιθαγένεια, μια διεθνή προσωπικότητα. Για μια Κύπρο χωρίς ξένουςστρατούς και ξένες βάσεις.
Προσβλέπουμε στην παραπέρα ανάπτυξη των σχέσεων μας με το ΑΚΕΛ,τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο πλαίσιο της Ομάδας της Αριστεράς στοΕυρωκοινοβούλιο και του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Συντροφικά,

Αλέξης Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου