...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Φλωρίδης!!!


«Τιμώ το κίνημά μας και τους αγώνες του, αλλά στη συγκεκριμένη οριακή για τη χώρα στιγμή, το Εθνικό Χρέος ηττήθηκε από το αρχηγικό και κομματικό συμφέρον. Έτσι, με απόλυτη συνείδηση της κρισιμότητας των στιγμών, υποβάλλω την παραίτησή μου από βουλευτής».

Με τα λόγια αυτά ο Γιώργος Φλωρίδης ενημέρωσε γραπτώς τον Φίλιππο Πετσάλνικο για την απόφασή του, που αιφνιδίασε καθώς κανείς δεν ανέμενε δραστικές κινήσεις και αντιδράσεις βουλευτών πριν ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Στην επιστολή του κ. Φλωρίδης εκτιμά ότι είμαστε κοντά «σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή» και επιρρίπτει ευθέως ευθύνη στην κυβέρνηση για «λανθασμένες επιλογές στην οικονομία και στο κράτος, με αδυναμία συνολικού σχεδιασμού, με εμφανώς άνιση και άδικη κατανομή των βαρών και πρωτοφανή αναποτελεσματικότητα που οδηγήθηκε ταχύτατα σε μεταρρυθμιστική εξάντληση».

Κατηγορεί παράλληλα τη ΝΔ ότι «επένδυσε στη φθορά της κυβέρνησης με έπαθλο τον κίνδυνο καταστροφής της χώρας».

Ο κ. Φλωρίδης υποστηρίζει με έμφαση ότι μόνο ένα μεταβατικό σχήμα εθνικής σωτηρίας με συμμετοχή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα μπορούσε να συμβάλει σε πολιτική σταθερότητα, μια θέση που εν μέρει εξηγεί την απόφασή του μόλις λίγες ώρες μετά το ναυάγιο αυτής της προσπάθειας.

Πρώτος επιλαχών στην εκλογική περιφέρεια του Γιώργου Φλωρίδη, το Κιλκίς, είναι ο Γιώργος Φραγκίδη.

πηγή: Τροκτικό

2 σχόλια:

  1. θα τον παραδεχτώ μόνο αν δε ξανακατέβει για βουλευτής τώρα που θα ανακηρυχθούν εκλογές! αλλιώς γνωστό κόλπο εντυπώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν έίχε φιλότιμο θα είχε γίνει ανεξάρτητος και όχι έτσι που έβγαλε τον πισινό του από την μέση.......γκε γκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή