...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

1η αγων.: Μπάσκετ για γέλια και για κλάματα

Μπάσκετ για γέλια και για κλάματα σε ΟΑΚΑ, Αλεξάνδρειο και Καβάλα. Απεργοσπάστες και ΜΑΤ συνέθεσαν την 1η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Λ.Παπαδόπουλος: "Προδόθηκα από τα αδέρφια μου.


Εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από τον κόσμο του Άρη και κωμικοτραγικών για το ελληνικό μπάσκετ γεγονότων ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Αλεξάνδρειο (65-78), επικρατώντας της μικτής (από ξένους και εφήβους) ομάδας του Σαρόν Ντρούκερ. Το παιχνίδι μεταξύ της Καβάλας και του Ηλυσιακού είχε έναν νικητή και δύο χαμένους. Η μακεδονική ομάδα επικράτησε 99-71 σε ένα ματς - παρωδία, ωστόσο δεν ηττήθηκαν μόνο οι "κιτρινόμαυροι" του Βασίλη Φραγκιά αλλά και το ελληνικό μπάσκετ μετά τα όσα συνέβησαν πριν από το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.
Μετά το βίντεο που δημοσίευσε το contra.gr με τα ΜΑΤ να βγάζουν εκτός παρκέ τους απεργούς αθλητές δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για πολλά. Σε ένα πρωτάθλημα όπου οι σύλλογοι και η διοργανώτρια αρχή δεν έχουν δώσει ποτέ εντολή στα ΜΑΤ να περικυκλώσουν και να μαζέψουν τα καλόπαιδά τους στην εξέδρα, αλλά το πράττουν για επαγγελματίες που διεκδικούν, τότε δεν ζητάμε τίποτε περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τους πέντε του ΠΑΟΚ με 108-61.


To contra.gr sto OAKA
Ανέβηκε από Contragr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου