...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

Τέλος ο Λάζαρος Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς οι σχέσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπιασαν πάτο μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο.

Με ανακοίνωσή του, μάλιστα, στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ εξηγεί τους λόγους που τον οδηγούν στην αποχώρηση.

Αναλυτικά:

"Χθες το βράδυ το μπάσκετ έκανε έναν τεράστιο αγώνα για να διεκδικήσει τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια του απέναντι σε ανθρώπους με δικτατορικές λογικές και συμπεριφορές, οι οποίοι έχουν την απαίτηση να εκτελούμε την όποια εντολή τους ως πειθήνια όργανα ακόμη κι αν αυτό αντιστρατεύεται με βασικά συνταγματικά δικαιώματα μας, όπως αυτό της απεργίας.  

Χθες ΟΛΗ η ομάδα του ΠΑΟΚ, είχαμε αποφασίσει να συμπαρασταθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε τη δική μας μάχη για τα δικαιώματα μας. Μια άλλη «μάχη» έδωσαν και οι διοικούντες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μπήκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν να σκύψουμε τα κεφάλια και να βγούμε αμέσως έξω αν δεν θέλουμε να χάσουμε τα συμβόλαια μας. Επειδή δεν μπορεί να με αναγκάσει κανείς να κάνω οτιδήποτε χωρίς τη θέληση μου κι επειδή δεν θέλω να παίζω μπάσκετ, έχοντας αλυσίδες στο λαιμό μου, δηλώνω πως αποχωρώ από τον ΠΑΟΚ
".

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου