...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο - Στο νοσοκομείο ένα παιδί

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (31/10) στο νυχτερινό κέντρο «Πόλις» στην οδό Π. Ράλλη 20-22, το οποίο το διάστημα αυτό βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Ένα παιδάκι, που επέβαινε σε διερχόμενο αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το παιδί επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του και περνούσε την ώρα της έκρηξης μπροστά από το κέντρο.
Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου χωρίς να τραυματιστεί κανείς αλλά το παιδί έπαθε σοκ και γι΄ αυτό διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ Αγ. Σοφία, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.


Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο κέντρο ενώ έσπασαν τζάμια και σε αλλά 3 καταστήματα στην απέναντι πλευρά του δρόμου.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποίηση.
Η έκρηξη σημειώθηκε στο εσωτερικό του κέντρου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ η επίθεση πιθανόν να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που κάνουν έρευνα στο χώρο.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου