...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Παρέσυρε στα φανάρια δύο Πακιστανούς!


Απίστευτο περιστατικό: Τους παρέσυρε και τους εγκατέλειψε στα φανάρια

Ήρθαν για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και κατέληξαν στο νοσοκομείο εξαιτίας της πρωτοφανούς συμπεριφοράς ενός νεαρού από χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Ο λόγος για δύο υπηκόους του Μπαγκλαντές ηλικίας 35 και 31 ετών οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο στην οδό Ικάρου χθες το μεσημέρι, ο οδηγός του οποίου …εκνευρίστηκε επειδή οι δύο αλλοδαποί τον πλησίασαν να του πουλήσουν αναπτήρες και άλλα μικροαντικείμενα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ βρισκόταν σταματημένος με το αγροτικό του όχημα σε φανάρι στην περιοχή του Πόρου.

Ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών τον πλησίασε με σκοπό να του πουλήσει έναν αναπτήρα. Τότε ο 26χρονος τον έπιασε από τα ρούχα, τον τράβηξε προς το εσωτερικό του αυτοκινήτου του και πάτησε γκάζι.

Δίπλα στον νεαρό πλανόδιο πωλητή βρισκόταν ο ομοεθνής του, ο οποίος παρασύρθηκε κι εκείνος. Οι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές έπεσαν με ορμή στο οδόστρωμα και τραυματίστηκαν, ενώ ο οδηγός του αγροτικού οχήματος έφυγε σαν να μη συνέβη το παραμικρό.

Ευτυχώς το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια πολλών διερχόμενων οδηγών οι οποίοι και τηλεφώνησαν στο R/T της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ομάδα δικυκλιστών της ΔΙΑΣ και μάλιστα ο αστυνομικός που προπορευόταν είδε το απίστευτο περιστατικό και τον τραυματισμό των δύο νεαρών αλλοδαπών.

Ο 26χρονος συνελήφθη λίγα μέτρα παρακάτω και οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες και οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του βρέθηκε μία μαγκούρα, ενώ στο ντουλαπάκι βρέθηκε κάτι που όπως μας είπε αστυνομικός μοιάζει με πυροκροτητή του στρατού.

Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο στους δύο οικονομικούς μετανάστες, ωστόσο υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν.

Ο 26χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία।

www.patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου