...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Φρένο στη δράση ακροδεξιών ομάδων στην Αθήνα

Προβλήματα δεν υπάρχουν μόνο στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά ευρύτερα στο Kέντρο της Αθήνας, επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια.

Κατά τη συνέντευξη, στην οποία παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, ο γγ του υπουργείου Γρηγόρης Τασούλας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λ.Οικονόμου, ο υπουργός τόνισε πως εάν δεν υπάρξει υποστήριξη από τις πολιτικές δυνάμεις και αυτοσυγκράτηση των πολιτών που αποδεδειγμένα ανησυχούν για την ζωή τους, τα αποτελέσματα από τις δράσεις της κυβέρνησης μπορεί να καθυστερήσουν.

Σημείωσε ακόμη πως στόχος δεν είναι η μετακίνηση του προβλήματος σε μια άλλη γειτονιά της Αθήνας και πρόσθεσε ότι «δεν θέλω να δω στην Ελλάδα να δημιουργείται γκέτο».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε ακροδεξιές ομάδες να ‘ψαρεύουν’ σε θολά νερά εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία των ανθρώπων που θέλουν ένα καλύτερο αύριο και τη δυστυχία κάποιων άλλων και θα υπάρχει στη περιοχή διαρκής παρουσία αστυνομικών για να αποτραπούν εντάσεις που δυναμιτίζουν καταστάσεις».Αναρχας τση Ζακυθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου