...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αλέξης Τσίπρας: δε νομιμοποιούμε το ΔΝΤ




Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίσκεψη του Στρος Καν στο Κοινοβούλιο δήλωσε ότι ''το ΔΝΤ και όσοι το εκπροσωπούν, είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού με τις πολιτικές τους επιλογές οδηγούν τους λαούς σε χρεοκοπία, σε κοινωνική εξαθλίωση, στη φτώχεια στον κοινωνικό αποκλεισμό''.
''Παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση με το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του περασμένου Μαΐου έχει κλείσει τη δημοκρατική κοινοβουλευτική διαδικασία για τους εκπροσώπους του λαού, που είχαν το δικαίωμα να ψηφίζουν και να επικυρώνουν ή να απορρίπτουν τις συμφωνίες της με την τρόικα, σήμερα ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του Ελληνικού Κοινοβουλίου προκειμένου να μας κάνουν διάλεξη οι επιτηρητές μας'', είπε ο κ. Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μπορούσε με την παρουσία της να νομιμοποιήσει μια διαδικασία υποβάθμισης των βουλευτών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αντίθετα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να καταγγέλλει ''αυτή τη συντριπτικά μειοψηφική στην ελληνική κοινωνία πολιτική, την πολιτική του ΔΝΤ και της τρόικας που υιοθετεί η ελληνική κυβέρνηση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου