...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η περίπτωση Κοκολογιάννη δεν είναι απλή για τον δήμαρχο!


Όσο κι αν ο δήμαρχος προσπαθεί να περάσει ''ελαφρά τη καρδία'' το περιστατικό της παραίτησης της αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίας Κοκολογιάννη- Καρτσώνη, όσο κι αν οι ισχυρισμοί της δείχνουν τον εξαπατημένο που ανακάλυψε το λάθος μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, το θέμα δεν είναι απλό! Καταρχήν, η κ. Κοκολογιάννη είναι η μοναδική εκπρόσωπος του πρώην δήμου Τεμένους στο διευρυμένο δήμο.
Μπορεί, πιθανότατα κακώς, να ήλπιζε η ίδια πως θα αναλάβει μερίδιο στην εκτελεστική εξουσία, αλλά εάν ο δήμαρχος '' μοιράσει΄΄ την τράπουλα και το Τέμενος νοιώσει πως αδικείται, τότε δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα! Ακόμα κι αν ο Κουράκης ήθελε να ''μοιράσει'' αλλιώς τη μπάλα, τώρα με το αγκάθι της κυρίας πρώην αντιπροέδρου, θα πρέπει να το διαχειριστεί διαφορετικά. Ειδικά αν οι Κανικαστελλιανοί κατέβουν την Παρασκευή να διαμαρτυρηθούν για την αντιμετώπιση του ανθρώπου τους. Όμως η αιφνιδιαστική αντίδραση Κοκολογιάννη, έρχεται να αμφισβητήσει και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη δημοτική ομάδα του ο νυν δήμαρχος, που εν πολλοίς θυμίζει το ΄΄φύγε εσύ- έλα συ΄΄.
Άσε που η συμπεριφορά της αντιπροέδρου, δικαίωσε και τη στάση της ΄΄Λαικής Συσπείρωσης'' που δεν ήθελε τη θέση επειδή ήταν διακοσμητική!

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου