...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μεγάλη νίκη του ΟΦΗ κατά του ποδοσφαιρικού παρακράτους!!!


Νικητής βγήκε ο ΟΦΗ από την μεγαλύτερη μάχη που είχε δώσει μέχρι τώρα! Η ομάδα του Ηρακλείου κέρδισε την προσωρινή διαταγή μέχρι τις 7 Ιουλίου και κατά συνέπεια δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία από την Football League!

Παρόντες στο Εφετείο Αθηνών είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης. Ο τελευταίος ως μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προχωρήσει σε αγωγές κατά της ΕΠΟ. Aπό την πλευρά των πολιτικών φορέων του Ηρακλείου, το μοναδικό πρόσωπο που βρίσκεται στο Εφετείο είναι η βουλευτής Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη.

- Από την πλευρά των οργάνων του ποδοσφαίρου, απουσιάζει για ακόμα μια φορά η πλευρά της ΕΠΟ. Κάτι που ήταν δεδομένο ότι θα γινόταν καθώς αφενός υπάρχει αναστολή των λειτουργιών της Ομοσπονδίας και αφετέρου δεν θέλει να νομιμοποιήσει τις ενέργειες που γίνονται από την πλευρά του ΟΦΗ.

- Ωστόσο, το παρόν έχει δώσει ο δικηγόρος της Football League κύριος Βουλγίδης. Ο τελευταίος ισχυρίζεται ότι το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο για να αποφασίσει για την προσφυγή του ΟΦΗ και ότι αρμόδιο για τέτοιες αποφάσεις είναι το CAS.

- Ο Γιάννης Κουράκης εξετάστηκε από το δικαστήριο ως βασικός μάρτυρας της προσφυγής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο δήμαρχος Ηρακλείου ερωτήθηκε για το αν υποστεί ζημιά η Football League σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή της Κρητικής ομάδας.

“Ο ΟΦΗ αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό. Έχει βγάλει σπουδαίους αθλητές σε όλα τα τμήματα. Αυτό που κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας στο γήπεδο, μας το στερούν και θέλουν να παίξει στα πλέι – οφ ομάδα που έχει 25 βαθμούς διαφορά με τον ΟΦΗ” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουράκης.

- Mεταξύ αυτών που έδωσαν το παρόν στο Εφετείο Αθηνών, ήταν και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ

πηγή: gentikoule. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου