...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου




Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου Αλατσατιανών Ηρακλείου στις 02.09.2011 στην πλατεία Αλατσάτων δίπλα στο κτίριο του συλλόγου. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος διοργανώθηκε ένα μικρασιάτικο γλέντι στην πλατεία που χτυπάει η καρδιά των Αλατσατιανών.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς πάνω από 400 άτομα είχαν γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία, που έλαμπε από καθαριότητα χάρη στις προσπάθειες αρκετών μελών του συλλόγου που βοήθησαν στην προετοιμασία τις προηγούμενες μέρες. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Η. κ. Γρηγόρης Μακαρώνας με τη σύζυγο του, η κ. Ελένη Κλειδά – Κυριακίδη (πρόεδρος της 1ης Δημ. Κοινότητας) με το σύζυγό της κ. Γεώργιο Κυριακίδη (πρώην πρόεδρο του συλλόγου Αλατσατιανών) και ο κ. Κων/νος Σταμούλος (πρόεδρος της 4ης Δημ. Κοινότητας).

Το κλίμα πρωτόγνωρα ζεστό, ενθουσίασε όλους όσους βρέθηκαν εκεί και κατά γενική ομολογία, ήταν ένα από τα καλύτερα γλέντια που έχουν γίνει, που η ζωντάνια του και η μαζική συμμετοχή, θύμισε σε όλους παλαιότερες εποχές. Η ορχήστρα του Γιάννη Παξιμαδάκη για μια ακόμα φορά ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, το κέφι άναψε για τα καλά και το γλέντι δεν τελείωσε παρά μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Οι Αλατσατιανοί γλέντησαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν», όπως είπε και ο πρόεδρος κ. Κωστής Καλυβάς.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Επίσης το Δ.Σ. εκφράζει ευχαριστίες προς τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου (υπηρεσία καθαριότητας, υπηρεσία πρασίνου, την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού) για την βοήθεια στην καθαριότητα και στον ευπρεπισμό του χώρου της πλατείας.

πηγή: 2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου