...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το απόλυτο "μπάχαλο" στην Α1

Λίγες ώρες απομένουν για το πρώτο τζάμπολ(;) της χρονιάς και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει. Οι παίκτες των περισσότερων ομάδων έχουν δηλώσει ότι θα απεργήσουν την ώρα που οι ΚΑΕ έχουν ανακοινώσει ότι θα αγωνιστούν.

Μέσα στην εβδομάδα φάνηκε ότι θα μπορούσε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την απεργία των παικτών, εντούτοις την Παρασκευή ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση της απεργίας.

Στο πλευρό του τάχθηκαν, αρχικά οι παίκτες 9 ομάδων που με κοινή δήλωση τους στήριξαν την απεργία. Αυτές ήταν οι: Πανιώνιος, Μαρούσι, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Άρης, Κολοσσός, ΑΕΚ, Καβάλα και Ηλυσιακός.

Λίγο αργότερα ο Ίκαρος ενημέρωσε ότι θα κετέβει με όλους τους παίκτες κάτι που είχε κάνει από την Πέμπτη και ο Πανελλήνιος ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και το Περιστέρι.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αν και αρχικά δήλωναν ότι θα απεργήσουν μόλις ενημερώθηκαν για την πρόθεση του Ίκαρου Καλλιθέας, φαίνεται ότι άλλαξαν ρότα αφού δεν θέλουν να χάσουν ένα σημαντικό ματς στα χαρτιά.


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορεί να μην έχουν τοποθετηθεί επίσημα αλλά πρόθεση τους είναι να αγωνιστούν. Άγνωστο αν θα δώσουν το παρών οι Έλληνες παίκτες ή αν θα κατέβουν μόνο οι ξένοι και οι έφηβοι.

Με αυτά τα δεδομένα, παραθέτουμε το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Σάββατο 23/10

17.00: Άρης-Ολυμπιακός (NOVA)

Οι παίκτες του Άρη έχουν δηλώσει ότι θα απεργήσουν αλλά η ομάδα κάλεσε τον κόσμο να πάει στο Αλεξάνδρειο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με πλήρη σύνθεση, εκτός του τραυματία Τεόντοσιτς.

17.00: Καβάλα-Ηλυσιακός

Οι παίκτες και των δύο ομάδων στηρίζουν την απεργία.

19.00: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΕΤ-1)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως και περιμένουμε να δούμε τη στάση θα τηρήσουν. Είναι πιθανό πάντως να παίξουν. Αντίθετα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κατέβουν με πολιτικά.

Κυριακή 24/10

16.30: ΑΕΚ-Ικαρος Καλλιθέας (NOVA)

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν κανονικά.

17.00: Ηρακλής-Πανελλήνιος

Ο Πανελλήνιος θα ανέβει πλήρης στη Θεσσαλονίκη ενώ οι παίκτες του Ηρακλή δηλώνουν ότι θα απεργήσουν.

17.00: Κολοσσός-Περιστέρι (ΕΤ-1)

Οι παίκτες και των δύο ομάδων αναμένεται να απεργήσουν.

19.00: Πανιώνιος-Μαρούσι
Οι παίκτες και των δύο ομάδων αναμένεται να απεργήσουν.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου