...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αϊντχόφεν - Φέγενοορντ 10-0


Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό। η Αϊντχόφεν νίκησε με 10-0 την... κακόμοιρη Φέγενοορντ, η οποία βρίσκεται στην χειρότερη περίοδο της ιστορίας της.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 34' λόγω αποβολή του Λίρνταμ, ενώ ήδη έχαναν με 0-1, για να ακολουθήσει η... καταιγίδα।
Χατ-τρικ πέτυχε ο Βραζιλιάνος, Ρέις, από δύο γκολ πέτυχαν οι Ζερεμαϊν Λενς και Μπάλαρς Ντσούντσακ και από ένα οι Ίμπραιμ Άφελαϊ, Όλα Τοϊβόνεν και Ορλάντο Ένχελααρ।Ο Άγιαξ γλίτωσε την δεύτερη φετινή του ήττα στο 89', με τον Βερτόνγκεν να του χαρίσει την ισοπαλία (2-2) με την Εξέλσιορ।Το σκορ στο "Stadion Woudestein" του Ρότερνταμ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μπόφενμπεργκ στο 37' και διπλασίασε τα τέρματά τους στο 43' ο Βαταμάλεο।Ο Άγιαξ έπαιζε από το 27' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ανίτα, αλλά κατάφερε να μειώσει στο 46' με το 8ο φετινό γκολ του Ελ Χαμνταουΐ και να ισοφαρίσει στο 89' με τον Βέλγο στόπερ, Βερτόνγκεν।

Την απώλεια του Αίαντα εκμεταλλεύτηκε η Τβέντε, η οποία νίκησε με 3-2 την Ντεν Χάαχ και πέρασε στην 2η θέση...।Οι συνθέσειςΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Χάτσινσον, Μπάουμα (66' Ροντρίγκες), Μαρσέλο, Πίτερς, Ένχελααρ, Άφελαϊ (66' Μπάκαλ), Τοϊβόνεν, Ντσούντσακ, Λενς, Ρέις (71' Κούφερμαρς)।ΦΕΓΕΝΟΟΡΝΤ: Ρομπ φαν Ντάικ, Λίρνταμ, Μπάχια, Ντε Φράι, Ντε Κλερ, Μοκότιο, Φερ (14' Ελ Αχμαντί), Μπρούινς, Σάκεν (35' Μάρτινς Ίντι), Βάιναλντουμ, Καστάνιος (63' Αουασάρ)।
πηγη:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου