...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΔ καταγγέλλει "νέα αποστασία" !!!


Aμεση και σφοδρή ήταν η επίθεση της ΝΔ, στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Γιώργο Κοντογιάννη, και στα όσα είπε σήμερα στη Βουλή.
Κύκλοι της Ρηγίλλης ανέφεραν πως η απόφαση του κ. Κοντογιάννη δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη, καθώς την ανέμεναν.
«Βέβαια ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του», τόνισαν χαρακτηριστικά.
Η Ρηγίλλης, σαφέστατα πλέον, ζητά τόσο από τον κ. Αυγενάκη όσο και από τον κ. Κοντογιάννη να παραιτηθούν και από το βουλευτικό τους αξίωμα, καθώς, όπως υποστηρίζει, εξελέγησαν με τη σημαία της ΝΔ. Σε ερώτηση για το αν η πράξη των δύο βουλευτών συνιστά «αποστασία», κύκλοι της Ρηγίλλης τόνιζαν πως «από τη στιγμή που στηρίζουν με αυτόν τον τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου, ναι είναι δικαιολογημένος ο χαρακτηρισμός «νέα αποστασία».»
Στη Νέα Δημοκρατία εκφράζουν τη βεβαιότητα πως οι τελευταίες κινήσεις των βουλευτών έχουν ως στόχο να πλήξουν την ανοδική πορεία του κόμματος και να στηρίξουν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Επισημαίνουν μάλιστα πως, «από τα όσα είπε ο κ. Κοντογιάννης προκύπτει ότι στόχος όλων των ενεργειών και των πρωτοβουλιών που εκδηλώνονται από την περασμένη Κυριακή, είναι να πληγεί η ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου».
Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκφράζουν μάλιστα τη βεβαιότητα πως τόσο ο κ. Αυγενάκης όσο και ο κ. Κοντογιάννης θα ενταχθούν σύντομα στη Δημοκρατική Συμμαχία της κ. Μπακογιάννη.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου