...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αυτόνομη κάθοδος της ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων) στο Επιμελητήριο Ηρακλείου…


Τη συμμετοχή της στις εκλογές του Επιμελητηρίου ανακοίνωσε χθες η παράταξη, της "Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης", η οποία στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕ (Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων).

Σε αυτή μετέχουν επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι του Ηρακλείου, οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν, βιώνουν «καθημερινά τις επιπτώσεις από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και των αντίστοιχων διοικήσεων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε αποφασίσαμε την αυτοτελή κάθοδο και συμμετοχή μας στις εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου που θα διεξαχθούν στις 3-4 και 5 Δεκεμβρίου».

Τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της παράταξης είναι οι: Βασιλακάκη Μαρία, Βρυθιάς Μανόλης, Γαρεφαλάκης Νίκος, Ερμίδης Συμεών, Καγιαμπάκης Δημήτρης, Καλιγιαννάκης Μιχάλης, Καραντεμοίρης Γεώργιος, Καραντεμοίρη Κάλια, Ορφανός Στέλιος, Σταματάκης Γεώργιος, Τσαγκαράκης Μιχάλης, Τσουλφάς Μιχάλης, Χαλκιαδάκης Μιλτιάδης και Χατζηγεωργίου Μανόλης.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της παράταξης, προβάλλοντας τις ιδέες και τους στόχους τους, τονίζουν ότι «η ενίσχυση της "Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης" στα Επιμελητήρια μπορεί να προβάλλει εμπόδια στις συμβιβασμένες διοικήσεις. Σήμερα γίνεται πιο φανερό ότι χρειαζόμαστε αγωνιστές και όχι "αξιόπιστους συνομιλητές" των κυβερνήσεων. Χρειαζόμαστε αγώνες για ανατροπή στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας και όχι "διαβούλευση" με το πολιτικό προσωπικό των μονοπωλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου