...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για το μέλλον της Wind Hellas

Συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις σχετικά με την τύχη της Wind Hellas, καθώς έληξε την περασμένη Πέμπτη χωρίς αποτέλεσμα η προθεσμία που είχε οριστεί για τη λήψη αποφάσεων. Κύκλοι της εταιρείας στην Αθήνα αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τις ομάδες των πιστωτών για την επιλογή της καλύτερης πρότασης συνεχίζονται και πως η απόφαση αναμένεται στο άμεσο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να προσδιοριστεί.

Παράλληλα, διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι η πρόταση του ο μεγαλομέτοχος της Wind Hellas Telecommunications, Αιγύπτιος πολυεκατομμυριούχος Νακγίμπ Σαουίρις περιλαμβάνει την καταβολή μετρητών, ύψους 180 εκατ. ευρώ για τη διατήρηση του ελέγχου της εταιρείας και έκδοση ομολόγου 290 εκατ. ευρώ για την αναχρηματοδότηση του ανακυκλούμενου χρέους της εταιρείας.

Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Δεσμευτική προσφορά έχουν καταθέσει ο νορβηγικός κολοσσός Telenor, το αμερικανικό επενδυτικό σχήμα Saban, το γκρουπ των ομολογιούχων της Wind, το επενδυτικό σχήμα Argo που ελέγχει και την On Telecoms αλλά και ο Θεόδωρος Φέσσας, ο επιχειρηματίας που προ ετών πούλησε την Q Telecoms στην Wind.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου