...'Η θα βγούμε στους δρόμους ή θα μας πετάξουν στο δρόμο...

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ομάδα "Λούφα και Παραλλαγή" νίκησε στο "Κυνήγι του Κρυμμένο Θησαυρού" στό Ηράκλειο


Ούτε το κρύο, ούτε η δυνατή βροχή ήταν ικανά να αποτρέψουν τους "Κυνηγούς" να ξεχυθούν στους δρόμους του Ηρακλείου αναζητώντας ... τον Κρυμμένο Θησαυρό. Η ομάδα "Λούφα και Παραλλαγή", τα έδωσαν όλα στο τέλος και κατάφεραν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, περνώντας γρήγορα από το 18ο γρίφο, στον 20ο και τελευταίο, αφήνοντας τους άλλους ... να ψάχνουν! Τη διοργάνωση ανελαβαν οι περυσινοί νικητές "Χοιροκίνητοι".
Έκπληξη αποτέλεσε η φετινή νικήτρια ομάδα στο 9ο "Κυνήγι του Θησαυρού" στο Ηράκλειο, καθώς ενώ οι ομάδες "Καστρινοί πειρατές" και "Εγώ για ψωμί; Εγώ για νερό;" πήραν πρώτοι κι επεξεργάζονταν τον 20ο και τελευταίο γρίφο, η ομάδα "Λούφα και Παραλλαγή" τα έδωσε όλα πριν ... τη γραμμή του τερματισμού, κατάφερε να προπορευτεί κι ενώ βρισκόταν στον 18ο γρίφο, τον έλυσε, πέρασε στον επόμενο, πήρε τον 20ο και στέφθηκε....νικήτρια!

Το κέντρο του Ηρακλείου έσφυζε από ζωή, σε μία - συνήθως - "νεκρή" μέρα, όπως είναι η Κυριακή. Οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο φετινό "Κυνήγι" αψήφησαν το βροχερό καιρό, ενώ δεν πτοήθηκαν ούτε από τις σπαζοκεφαλιές που οι "Χοιροκίνητοι" είχαν ετοιμάσει για τους "Κυνηγούς". Με αρχηγεία, γραφεία, καφετέριες, ακόμη και ... προθαλάμους τραπεζών (!) στο κέντρο του Ηρακλείου έτρεχαν, "διαβουλεύονταν", γελούσαν και φυσικά μάθαιναν πράγματα που δε γνώριζαν, από τον ανεξάντλητο θησαυρό της ιστορίας της πόλης! Από τη διαδικασία, πάντως, δεν έλειψαν οι γκρίνιες, τα παράπονα και οι ασυνεννοησίες.


Ενθουσιασμένα τα μέλη της νικήτριας ομάδας "Λούφα και Παραλλαγή" πανηγύρισαν για τη νίκη τους, ενώ από ... αύριο κιόλας ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο "Κυνήγι", το οποίο αναλαμβάνουν οι φετινοί νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου